Food Innovation Master Class
15. veljače – Edukacija pod nazivom Food Innovation Master Class – Inovacije u hrani, u organizaciji Cambridge Innovative System Solutions, održava se u Forumu.
Kako stvoriti kulturu za inoviranje u industriji hrane? Koji su trendovi, alati i modeli inoviranja u industriji hrane? Kako pokrenuti ljude i razviti strategiju? Mogu li otvorene inovacije pomoći?
Ova edukacija namijenjena je svima koji se bave hranom i zanima ih kako se pripremiti za budućnost hrane. Master Class pokrit će interese u inustriji hrane, trgovačkim lanacima i uslugama hrane, HoReCa.
Polaznici će osvijestiti važnost stvaranja kulture za ubrzanje inovativnosti u prehrambenoj industriji, upoznat će se s trendovima inoviranja u hrani, pristupima, alatima i metodama u upravljanju idejama i inovacijama u organizaciji.
Na edukaciji će biti obrađene teme Inovacije i hrana (trendovi, poslovni modeli, koncepti), Organizacijska kultura i otvorene inovacije u industriji hrane, Food design thinking, Kako započeti promjene (pristupi, alati i metode inovacijske transformacije), Kako izgraditi Innovation zone?, Usklađivanje inovacijske i digitalne transformacije, Predstavljanje GRC FOOD e-Controllera – novog proizvoda za samoprocjenu regulatorne usklađenosti, procjenu zrelosti poslovanja i kontroling za područje održive proizvodnje i preradu hrane.
Detaljnije informacije o edukaciji, sadržaju i ulaznicama možete saznati na službenoj stranici Culture4Innovation. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme!